120 VATROGASACA

Tijekom jučerašnjeg dana riječki vatrogasci imali oko 150 intervencija

Nastavljaju se vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena i obilnih padalina koje su 28. rujna zahvatile područje Primorsko-goranske i Istarske županije.

Tijekom cijelog jučerašnjeg dana zabilježen je veliki broj dojava za potrebom angažiranja vatrogasaca na području Rijeke.

Vatrogasne intervencije uključivale su uklanjanje prepreka s prometnica te ispumpavanje vode iz poplavljenih objekata. Zabilježeno je oko 150 tehničkih intervencija na kojima sudjeluje Javna vatrogasna postrojba Rijeka kao i DVD-ovi s riječkog područja.

Na ovim intervencijama ukupno je sudjelovalo 120 vatrogasaca, a vatrogasne snage su i dalje na terenu i nastavljaju sa sanacijom poplavljenih objekata.

Kako ističu u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, i na području Istre vatrogasci su imali pune ruke posla s ispumpavanjem vode iz poplavljenih objekata i uklanjanja stabala s prometnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari