DVIJE NAGRADE

Timovi s dva riječka fakulteta dobitnici Nagrade za transfer znanja 2020.

Foto: Riportal

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci donio je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja.

Dodijeljene su nagrade za dva primjera dobre prakse uspješnog transfera znanja, i to Pomorskom fakultetu u Rijeci za kreiranje i izvođenje programa izobrazbe cjeloživotnog obrazovanja za pomorce kompanija CMA CGM, ured CMA brodovi Hrvatska u kategoriji „Poslovna suradnja“ te Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci za potporu tehničkom razvoju inovativnog panelnog konstrukcijskog sustava zgrade u kategoriji „Inovacijski projekti“.

Projekt tvrtke CMA brodovi Hrvatska odnosi se na kreiranje programa izobrazbe Simulator Shiphandling & Manoeuvring Course, Pilot Management Course, Rad na brodovima na koje se primjenjuje IGF Pravilnik. Nagrada se dodjeljuje timu u sastavu: izv. prof. dr. sc. Vlado Frančić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, doc. dr. sc. Srđan Žuškin, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Dean Bernečić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci i suradnici.

Nagrada Građevinskom fakultetu se dodjeljuje timu u sastavu: prof. dr. sc. Davor Grandić, doc. dr. sc. Paulina Krolo, doc. dr. sc. Natalija Bede i doc. dr. sc. Vedran Jagodnik.

Uzimajući u obzir i prepoznajući potencijal svih prijava, Upravni odbor ujedno dodjeljuje posebno priznanje prijavi Končar distributivni i specijalni transformatori d.d. – Mjerenje i analiza vibracija energetskih transformatora tvrtke Končar D&ST d.d. s ciljem smanjivanja buke (Kategorija: Poslovna suradnja), voditelj prof. dr. sc. Saša Zelenika.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj u suradnji s tvrtkama partnerima Alarm Automatika d.o.o. i  Geotech d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja – smjer Poticaj, s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja primjera dobre prakse, odnosno uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u Rijeci u gospodarsku i širu zajednicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari