TKO JE OVDJE LUD!?! Na vapaj čitatelja kojemu gori kuća, u call-centru RIJEKA plusa odgovorili: „Pošaljite pismeni upit“!

Foto: Ilustracija

Naime, čitatelju je ključ od kuće i kotlovnice, objašnjeno je  djelatnicima call-centra, ostao u automobilu pohranjenom na deponiju pauk-službe na Brajdici. U gradskoj tvrtci RIJEKA plus čija posebna služba obavlja posao premještanja i deponiranja vozila ponašaju se kao da su oni vlasnici premještenih i deponiranih vozila, i brane pristup vozilima pravim vlasnicima pa i u slučaju ako je nešto od velike vrijednosti ostavljeno u automobilu!

Pauk vam je odnio vozilo? Opravdano, neopravdano – nema veze. Pozdraviite se sa svojim vozilom na neko vrijeme, dok ne platite sve zatraženo; no oprostite se i od svih stvari koje ste zaboravili u automobilu – makar one bile od najveće vrijednosti!

Tako, naime, u Službi premještanja i blokiranja vozila – (ne)popularnoj pauk-službi – odnosno na deponiju premještenih (a u naravi – zaplijenjenih) vozila tumače svoja „prava“, javljaju nam naši čitatelji.

Naime, nadobudni djelatnici odnosno čuvari na deponiju priječe pristup vlasnicima vozila, javljaju nam čitatelji, da uzmu svoje stvari koje su ostale u vozilu nakon što ga je „pauk“ pokupio.

Kako bi ovo provjerili, nazvali smo call-centar RIJEKA plusa, gradske tvrtke koja upravlja Službom premještanja i blokiranja vozila, s vrlo hitnim i jednostavnim upitom: „Kuća mi gori, a u autu na deponiju su mi ostali ključevi od kuće i kotlovnice! Mogu li na deponij u auto po ključeve?“

Vjerovali ili ne, a tome se stvarno ni mi nismo nadali, dobili smo odgovor kako “odgovor na ovaj upit moramo zatražiti – pismenim putem“! Nevjerojatno, ali istinito! Nakon ponovljenog pitanja o hitnosti slučaja jer „gori kuća“, nakon kraćeg savjetovanja „lumena“ u call-centru RIJEKA plusa dobili smo – isti odgovor!

“Pošaljite pismeni upit”!

Na web stranicama RIJEKA plusa d.o.o. pronašli smo dokument pod nazivom Opći uvjeti pružanja usluge parkiranja i premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila koje u svega par točaka regulira ovu problematiku, ali nigdje ni riječi o ovlastima koje su si svojevoljno uzeli djelatnici Deponija na Brajdici koji priječe vlasnikov ulazak na Deponij i uzimanje ostavljenih stvari od vrijednosti iz vozila – pa i onda kada „gori kuća“!

U vrijeme iole veće kiše pred deponijem “pauk-službe” stvara se ogromna neprohodna lokva vode pa se Deponiju ne može prići s nijedne strane!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari