BESPLATAN ULAZ

Toni Milun ponovno u Opatiji! Ovog puta će dijeliti praktične financijske savjete za kućni budžet

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Grad Opatija i poduzetnički inkubator Hubbazija Vas pozivaju na predavanje: Toni Milun: Praktični financijski savjeti za kućni budžet u četvrtak 20. lipnja 2024. godine u 17h, u Vili Antonio (Nazorova 2) – Opatija.

To je već drugi put da u opatijskom poduzetničkom inkubatoru gostuje Toni Milun, najpoznatiji hrvatski matematičar i financijski vloger, koji se prošle godine predstavio sa temom financijske pismenosti i privukao veliki interes javnosti.

Toni Milun će u svom predavanju obraditi ključne aspekte osobnih i obiteljskih financija te podijeliti praktične savjete kako učinkovito upravljati kućnim budžetom. Neke od tema koje će biti pokrivene uključuju: kako izraditi i pratiti kućni budžet, kako upravljati dugovima i kreditima, kako štedjeti i investirati, planirati itd.

Ovo predavanje je idealna prilika za sve koji žele unaprijediti svoje financijske vještine i osigurati stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete korisne praktične savjete i odgovore na svoja pitanja iz prve ruke od našeg najpoznatijeg matematičara Tonija Miluna.

Predavanje će se održati u Vili Antonio na adresi Nazorova 2 u Opatiji, a ulaz na događanje je slobodno i otvoreno za širu javnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari