TOP 10 NAJČITANIJIH OBJAVA NA RIJEČANINU: Evo što ste tijekom 2015. godine najviše čitali na vašem portalu!

Kraj je godine, i svi rado sumiramo učinjeno tijekom proteklih 12 mjeseci!

Web portal Riječanin s vama je tek od prošlog proljeća, no zajedno s vama – našim vjenim čitateljima – prošli smo već dugačak put od posve novog proizvoda na medijskom tržištu do sve čitanijeg regionalnog portala skoncentriranog najvećim dijelom na kroniku svakidašnjeg života u Rijeci, Primorsko-goranskoj županiji ali i šire; jer nastojimo vijestima pratiti i sve ono što neizostavno utječe na živote svih nas a događa se u Hrvatskoj i svijetu.

A u tom smislu uvelike nam pomaže suradnja s jednom od vodećih nacionalnih medijskih kuća, RTL-om. Tu suradnju smo u dogovoru s uvaženim partnerom postavili i dozirali na taj način da ostanemo potpuno svoji, riječki portal, a opet kako bi dodatnim sadržajem našem medijskom proizvodu i vama, našim čitateljima, dali jednu informativnu i kvalitativnu dimenziju više.

I na društvenoj mreži Facebook pratite nas u velikom broju – Riječanin trenutno ide prema 18 tisuća sljedbenika, i taj broj raste praktički iz sata u sat. Stoga nam je neizmjerno drago da u jednoj rastućoj simbiozi – jer bez vas, čitatelja, naša nastojanja nemaju smisla – polako dolazimo do sve većeg razumijevanja u odnosu na ono što mi želimo reći vama, i ono što vi želite dobiti od nas!

Taj proces, stalna komunikacija s vama, čitateljima, najbolji nam je pokazatelj toga radimo li nešto dobro, ili ne baš tako dobro kako mi to mislimo. Stoga vam na isteku godine donosimo Top 10 najčitanijih tekstova objavljenih na portalu Riječanin tijekom 2015. godine, kako bi se na neki način zajedno prisjetili i nekih važnijih događaja u godini na izmaku.

Iz liste najčitanijih objava na Riječaninu vidljivo je da vas podjednako zanima i ona „svijetla“, zabavna i ona „tamna“, crna strana života. No da previše ne „filozofiramo“ i analiziramo listu najčitanijih objava – baš takav je uostalom i sam život oko nas, ponekad jako lijep, ponekad manje lijep pa često i krajnje neugodan.

U želji da u 2016. godini prevladavaju dobre vijesti, želimo vam sve najbolje u Novoj godini!

Deset najčitanijih objava na portalu Riječanin u 2015. godini

1. BEZ IMALO SRAMA!

http://rijecanin.rtl.hr/bez-imalo-srama/

2. VIDEO: ŠOKANTNI PRIZOR U CENTRU RIJEKE Gladni mladić legao na cestu, vozač kamiona kupio mu sendvič!

http://rijecanin.rtl.hr/video-sokantni-prizor-u-centru-rijeke-gladni-mladic-legao-na-cestu-vozac-kamiona-kupio-mu-sendvic/

3. ZIMSKI ZABAVNI CENTAR U TOWERU: Čak 49 dana Božićne bajke za male i velike

http://rijecanin.rtl.hr/zimski-zabavni-centar-u-toweru-cak-49-dana-bozicne-bajke-za-male-i-velike/

božićna bajka

4. OPREZ! Od jučer u Rijeci aktivno 9 kamera

http://rijecanin.rtl.hr/oprez-od-jucer-u-rijeci-aktivno-9-kamera/

5. (FOTO) UŽAS U RIJECI! Nove fotografije i detalji stravične nesreće u centru grada

http://rijecanin.rtl.hr/foto-uzas-u-rijeci-nove-fotografije-i-detalji-stravicne-nesrece-u-centru-grada/

6. VIDEO: Senjska bura umalo otpuhala meteorologa usred javljanja uživo!

http://rijecanin.rtl.hr/video-senjska-bura-umalo-otpuhala-meteorologa-usred-javljanja-uzivo/

7. VIDEO: ČUDO U TALENT-SHOWU Jedanaestogodišnji Marko Bošnjak iz Prozora senzacionalnom izvedbom rasplakao studio i – sebe!

http://rijecanin.rtl.hr/video-cudo-u-talent-showu-jedanaestogodisnji-marko-bosnjak-iz-prozora-senzacionalnom-izvedbom-rasplakao-studio-i-sebe/

marko bošnjak

8. “BOŽIĆNA BAJKA” U SUBOTU OTVARA VRATA! Pogledajte prve fotografije prvog zimskog zabavnog centra u Rijeci

http://rijecanin.rtl.hr/bozicna-bajka-u-subotu-otvara-vrata-pogledajte-prve-fotografije-prvog-zimskog-zabavnog-centra-u-rijeci/

9. TRAGIČAN DOLAZAK NA INTERVENCIJU Policajac na motociklu na autocesti udario pješaka

http://rijecanin.rtl.hr/tragican-dolazak-na-intervenciju-policajac-na-motociklu-na-autocesti-udario-pjesaka/

10. ŽIVOT JEST JEDNA ŽENA (3) Na kraju, nećeš se sjećati najljepšeg lica i tijela, sjećat ćeš se najljepšeg srca i duše

http://rijecanin.rtl.hr/zivot-jest-jedna-zena-3-na-kraju-neces-se-sjecati-najljepseg-lica-i-tijela-sjecat-ces-se-najljepseg-srca-i-duse/

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja