BUDI PROMJENA

Tower centar će u subotu ugostiti volontere Socijalne samoposluge koja pomaže potrebitima. Evo kako pomoći!

Foto: Pixell / Mateo Levak

Socijalna samoposluga “Kruh sv. Elizabete” iz Rijeke izvijestila je da u petak i u subotu nastavlja s akcijama prikupljanja pomoći za potrebite sugrađane.

Danas su volonteri udruge od 10 do 14:30 boravili na riječkom Korzu, i to na tri lokacije: ispred robne kuće Korzo, između robne kuće RI I trgovine Zara i sporednog ulaza robne kuće Korzo.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Volonteri socijalne samoposluge u subotu sele u riječki Tower centar, a akciju će od 9 do 20:30 sati odraditi mladi iz volonterske akcije “72 sata bez kompromisa”.

“72 sata bez kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo čija važnost posebno dođe do izražaja u ovakvim, za mnoge građane prilično teškim situacijama.

Foto: Socijalna samoposluga Kruh sv. Elizabete / Facebook

Još jednom upućujemo poziv Riječanima. Pomozimo potrebitima da prebrode ova zahtjevna vremena. Naše malo je njima – puno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari