OD 9. DO 12. STUDENOG

Tower centar Rijeka slavi veseli 17. rođendan! Očekuju vas nagrade, popusti, predstava za odrasle i djecu, čak i – cirkus!

Od 09.11. do 12.11. u Tower Centeru Rijeka sve će biti u duhu rođendanskog slavlja! Očekuju vas razne atrakcije, nagrade, predstava za odrasle i djecu, čak i cirkus, a kakav bi to shopping centar bio kad cijeli vikend ne bi bilo rođendanskih popusta u vašim omiljenim trgovinama!

Stoga, izdvojite vrijeme i pridružite se nezaboravnom rođendanskom slavlju u Tower Centeru Rijeka! U nastavku donosimo detaljan pregled aktivnosti.

UGRABI BALON S NAGRADOM

Uđite u zabavnu kupolu ispunjenu šarenim nagradnim balonima koji lete na sve strane. Ugrabite onaj koji vam se čini da će vam donijeti naaaajveći dobitak i otkrijte kakvo iznenađene se krije u balonu. Tower Center Rijeka pripremio je zanimljive promo nagrade, dodatne bodove na Golden Tower kartici i razne poklone trgovina. Mogućnost za lovljenje balona imaju svi kupci Tower Centra Rijeka koji ostvare tijekom promotivnih dana račun s potrošenih minimalno 20,00 € u bilo kojoj trgovini Tower Centra Rijeka. Svaka osoba smije sudjelovati samo jednom i odabrati samo jedan balon.

Kupolu s balonima potražite na 4. katu centra, u četvrtak, 9.11. i petak, 10.11. od 11 do 20 sati

FOTOGRAFIRANJE S ROĐENDANSKIM MASKOTAMA

Towerom će prošetati preslatke maskote s kojima se možete fotografirati, a imat će i slatko iznenađenje za sve posjetitelje. Potražite ih na hodnicima centra u četvrtak, 9.11. i petak, 10.11. od 17 do 20 sati.

BESPLATNA HUMORISTIČNA PREDSTAVA PUNI PANSION S KRISTINOM BABAN

Tower Center Rijeka časti posjetitelje humorističnom predstavom Puni pansion u izvedbi vrckave, energične i urnebesne Katarine Baban, koja uskače u više od 20 uloga u PUNOM PANSIONU, novoj životnoj komediji o vatrenoj sezonki!

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznajte u PUNOM PANSIONU!

Tower Center Rijeka najbržih i najvjernijih 400 kupaca nagrađuje ulaznicom za popularnu predstavu. Svi kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 20,00 €, na Info pultu centra na 4. katu mogu preuzeti jednu besplatnu ulaznicu. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica, a za jedan račun moguće je dobiti jednu ulaznicu.

Ulaznice će se dijeliti od 26.10. pa do 10.11.2023., ili do isteka zaliha, zato požurite. Predstava je na rasporedu u petak, 10.11.2023. s početkom u 20 sati, u dvorani br. 1 riječkog CineStara. 

SUBOTA PREPUNA DOGAĐANJA

Subotu, 11.11.2023. rezervirajte za dječje predstave, a da zabave ne nedostaje, Tower daruje čak dvije predstave za svoje vjerne male posjetitelje.

Jutro započinjemo uz veseli putujući cirkuski cabaret za male i velike, uz predstavu „Triola la la“, koju izvodi Triko Cirkus Teatar. Predstava počinje točno u 11 sati, na 4. katu Towera, zauzmite na vrijeme svoju stolicu.

Uigrani, zaigrani i preigrani trio nudi svojoj miloj publici pregršt vratolomija, akrobacija, žongliranja, muziciranja, plesa i pretumbacija, nudi joj smijeh i veselje, i boje slavlja i radosti. Tu imamo Spretnu, Nespretnu i Smotanog; Sretnu, Veselu i Pametnog, te Žutu, Zelenu i Crvenog. Naravno, ima tu ponekad i komplikacija, no njima je komplikacija vokacija – trude se da se u svemu dobro slažu i da nikad jedno drugoga ne lažu. Jer Triole se vole!

Popodne započinjemo uz hit mjuzikl za djecu Mi o vuku i poznatog Bojana Jambrošića i Manuelu Svorcan. Predstava počinje točno u 17 sati, na 4. katu Towera, namijenjena je uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole, iako mi smatramo da umjetnost nema granice.

02.02.2019., Zagreb – U maloj dvorani Vatroslava Lisinskog odrzana je premijera djecjeg mjuzikla Mi o vuku u kojem glume Bojan Jambrosic i Manuela Svorcan. Autor teksta je Igor Weidlich,a redatelj je Robert Boskovic. Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka. Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje. Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu. Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama. A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove. Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

IZRADA ROĐENDANSKIH SLASTICA 

Glavni sastojak svakog rođendana su prefine slastice! U rođendanskoj kuhinji na drugom katu Tower Centra, izrađivat će se najmaštovitije rođendanske torte od raznih materijala, ali i slastice koje će  posjetitelji ukrašavati prema svojoj ideji i mašti. Slatki kutak potražite u subotu u terminima od 11:40 do 13:00 sati i od 17:30 do 20:00 sati

NEDJELJU REZERVIRAJTE ZA INTERAKTIVNI CIRKUS

Tower Center Rijeka postaje pravi mali cirkus, poligon na 2. katu, bit će podijeljen na četiri kutka u kojima djeca mogu naučiti različite cirkuske vještine. ŽONGLERSKI KUTAK nudi mogućnost isprobavanja raznih tehnika žongliranja, npr. s lopticama, tanjurima, diabolom, devilstickom, poi trakicama i slično. S tim je kutkom usko povezan KREATIVNI KUTAK u kojem djeca mogu uz stručnu pomoć sama izraditi loptice i poi trakice, koje onda mogu ponijeti kući. U EKVILIBRISTIČKOM KUTKU djeca i svi zainteresirani mogu probati voziti monocikl ili hodati na štulama, a u AKROBATSKOM KUTKU mogu naučiti osnove akrobalansa i probati zračne akrobacije. Neke trikove savjetujemo da ne isprobavate kod kuće, ali zato slobodno ih isprobajte u Toweru uz stručne cirkusante. 

PRODUŽENI VIKEND UZ POPUSTE I DUPLE BODOVE NA GOLDEN TOWER KARTICI 

Proslavite s Tower Centrom Rijeka 17. rođendan od 9. do 12.11.2023. Iskoristite rođendanske popuste i duple bodove na Golden Tower kartici. Tower Center Rijeka daruje četiri dana duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme produženog rođendanskog vikenda, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari