APEL MJESNOG ODBORA

Transformacija Trga Volčić: Kozala krenula u najvažniji projekt stoljeća!

Foto: Mjesni odbor Kozala

Nakon dugog iščekivanja, kvart Kozala u Rijeci napokon će dobiti svoj prvi polivalentni trg. Mjesni odbor Kozala na Facebooku je najavio obnovu trga Volčić, koja će uključivati zelene površine, klupe i druge urbane sadržaje namijenjene svim građanima.

Iako je projekt dugo planiran i odobren, njegovo ostvarenje je bilo odgođeno zbog poteškoća s pronalaskom izvođača. Naime, grad Rijeka je već dva puta objavljivao natječaj za javnu nabavu, ali bez uspjeha zbog preopterećenosti građevinskih tvrtki.

Zato Mjesni odbor apelira na sve građane koji poznaju građevinare da ih obavijeste o nadolazećem natječaju i potaknu na prijavu. Radovi nisu veliki, a projekt je vrlo važan za zajednicu, jer će Kozala po prvi put od svog osnutka 1930-ih godina dobiti trg koji će služiti svim njenim stanovnicima.

Radovi bi trebali započeti odmah nakon ljetne zabrane građevinskih radova, koja traje do 3. rujna, a završetak se planira do kraja godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari