PITALI SMO GRADONAČELNIKA

Video | Trebaju li se Riječani bojati redukcija vode? Filipović: ‘Ne zovemo se bez razloga ‘grad koji teče’

Od ponoći na području susjedne, Istarske županije vrijede nova pravila – potrošnja vode je ograničena, vodu treba štedjeti!

I prije nastupanja mjera na snagu, gradovi i općine u Istri već su krenule sa štednjom. Tuševi na plažama zatvoreni su već dva dana, pa turisti negoduju. S druge strane – građani štednju podupiru.

Kakva je situacija s vodospremama i potrošnjom vode na riječkom području? Riportal je o tome danas upitao gradonačelnika Marka Filipovića. On kaže – nema razloga za brigu, za sada!

“Rijeka je izuzetno bogata izvorištima vode, ne zovemo se bez razloga ‘grad koji teče’ i za sada, sudeći prema informacijama koje na dnevnoj bazi dobivamo iz Vodovoda i kanalizacije, Rijeci ne prijeti redukcija vode. Naravno, stanje se prati ali definitivno do nekih redukcija ne bi trebalo doći…”, kazao nam je na ovu temu gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović.

Cijelu izjavu pogledajte u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari