RIJEKA ADVENT

TRSAT Na fantastičnom Gradina Kids dayu tisuće oduševljenih posjetitelja! Najuzbudljivije je bilo – odbrojavanje do paljenja lampica

Rijeka Advent dobio je još jednu izvrsnu manifestaciju – Gradina Kids day koji se u sklopu Adventa na Gradini jučer održao po prvi puta. No, čini se ne i zadnji jer sudeći prema izrazito velikom broju posjetitelja – dječji dan oduševio i velike i male!

Kroz tri sata programa nastupio je mađioničar i iluzionist Andrej Škedel koji je svojim trikovima i manipulacijama privukao pažnju djece, ali i njihovih roditelja.

Djecu je dočekivala Baka Mraz koja je Mir junaka ovoga puta pretvorila u poštanski ured u kojem su sva pisma dobila Bakin pečat i bit će otpremljena na Sjeverni pol.

Veseli klaun za sve male posjetitelje izrađivao je oblike od balona, dok su na ulazu djecu dočekivali vilenjaci i obradovali ih bombonima.

Plesna skupina Ri Dance svojim je performansom među zidine unijela pravi duh Božića te zanimljivim scenskim nastupom rasplesala klince i klinceze.

Veselim božićnim notama radost je na kaštel unio dječji zbor “Tratinčice” iz Kreativno – edukativnog centra “Glazbeni vrtuljak”.

Posebno uzbudljivo bilo je odbrojavanje sekundi do paljenja lampica, a najmlađi nisu sakrivali oduševljenje blagdanskim dekoracijama.

Nakon što se 12 kilometara lampica upalilo, na štulama su prošetali atraktivni svjetleći anđeli s kojima su se baš svi poželjeli fotografirati! Najmlađi su imali priliku oslikati lice božićnim motivima, a ekipe s adventskih kućica nudile su jela i pića spremljena po vlastitoj recepturi, no dječici su najpoželjnije ipak bile fritule!

Svi koji nisu stigli posjetiti dječji dan, dašak čarolije moći će iskusiti već ove srijede kada na Gradinu ponovno stiže Baka Mraz. 

“Želio bih zahvaliti svim izvođačima koji su nastupili u sklopu prvog izdanja manifestacije Gradina Kids day te produkcijskom timu koji je sve ideje proveo u djelo na zadovoljstvo zaista velikog broja posjetitelja koji je mogao uživati u čak 3 sata programa. Ovako organizacijski zahtjevan projekt teško bi bilo realizirati bez naših partnera – Advent na Gradini podupiru Grad Rijeka, TZ grada Rijeke i INA te zahvaljujem i njima na potpori.” – izjavio je Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari