TRSAT: U srijedu i četvrtak radovi na sanaciji kolnika u Ulici Drage Šćitara

Po dovršetku radova na sanaciji kolnika izvođenjem nove horizontalne signalizacije nastupit će nova regulacija prometa premještanjem postojeće prometnice istočnije, na mjesto sadašnjeg parkirališta

U srijedu i četvrtak, 5. i 6. prosinca u Ulici Drage Šćitara na spoju s Ulicom fra Serafina Schoena izvodit će se radovi na sanaciji kolnika. Radovi na području MO Grad Trsat dio su redovitog održavanja nerazvrstanih cesta, a izvodi ih tvrtka Ceste-Rijeka.

Po dovršetku radova na sanaciji kolnika izvođenjem nove horizontalne signalizaciji nastupit će nova regulacija prometa premještanjem postojeće prometnice istočnije, na mjesto sadašnjeg parkirališta.

Za vrijeme izvođenja radova na kolniku Ulica fra Serafina Schoena bit će zatvorena za sav promet te Gradski prometni centar moli sve sudionike u prometu da koriste alternativne prometne pravce za prilaz Trsatu (preko Šetališta Joakima Rakovca), kao i za strpljenje do okončanja radova.

Za vrijeme izvođenja radova privremeno se izmješta trasa linije gradskog javnog prijevoza 1B, koja nakon Mihanovićeve ulice nastavlja prometovati prema Trsatu Šetalištem Joakima Rakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari