TURISTI JOŠ LAKŠE KROZ GRAD Tijekom srpnja na 12 lokacija postavljene 44 nove „turističke table“

Pored postojeće turističke signalizacije koja je postavljena ranijih godina, od toga veliki dio 2014. godine kada je na 23 lokacije u gradu postavljeno 68 tabli turističke signalizacije, i ove se godine nastavilo s postavljanjem novih tabli.

Tijekom srpnja ove godine postavljeno je 44 novih tabli na 12 lokacija, čime je ukupan broj narastao na 112 tabli na 65 lokacija postavljenih u zadnje dvije godine. Označavanje će se nastaviti i u 2016. godini, kada će se proširiti i na šire područje grada Rijeke.

Projekt postavljanja turističke signalizacije na području grada Rijeke izradila je Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Rijeka prometom d.d., Odjelom za komunalni sustav Grada Rijeke te Hrvatskim cestama d.d.

Po ishodovanju suglasnosti nadležnih cestara, krenulo se u realizaciju postavljanja turističke signalizacije kako bi se ne samo turisti već i domicilno stanovništvo lakše snalazili u prometu prilikom pronalaženja kulturno-povijesnih i sportskih sadržaja koje nudi naš grad.

turist signal1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja