Tvrtka Rijeka-trans na Kukuljanovu otvorila stanicu za opskrbu gorivom i naftnim derivatima

Foto: Facebook/Maks Kosjek

Ovo je samo prva faza cjelokupnog kompleksa dok se u drugoj fazi očekuje izgradnja poslovne građevine odnosno hotela

Trvtka Rijeka-trans d.o.o. koja već posluje u Industrijskoj zoni Kukuljanovo na adresi Kukuljanovo 337, kreće u novi investicijski ciklus.

Na zemljištu površine 10.788 m² koje se nalazi uz županijsku cestu oznake Ž 5205 (preko puta objekata društva Jasmin maziva i Metis) tijekom svibnja 2018.g. započela je izgradnja stanice za opskrbu gorivom i naftnim derivatima i kamionskog terminala s pratećim objektima.

Terminal Rijeka-trans sastoji se od benzinske postaje, spremišta, hladne komore, garderobe i sanitarnog prostora za osoblje benzinske postaje, kao i sanitarija za korisnike odnosno za osobe smanjene pokretljivosti, kotlovnice i caffe bara.

Vanjski dio projekta se sastoji od natkrivenog prostora s 10 istakališnih mjesta, 4 ukopana spremnika za 2 vrste goriva, 3 spremnika volumena po 50 m³ za EURODIESEL i jedan spremnik od 50 m³ za EUROSUPER 95 gorivo, ukopani UNP spremnik volumena 10 m³, podzemni spremnik aditiva za gorivo volumena 10 m³, uslužni uređaj za opskrbu vozila zrakom i vodom te boks za smještaj plinskih boca.

U krugu terminala nalazi se i autopraonica koja se sastoji od automatske autopraonice za kamione, praonica za mala vozila, strojarnice, tri boksa za self-service pranje i četiri boksa za pranje na otvorenom.

Prema informacijama investitora, ovo je samo prva faza cjelokupnog kompleksa dok se u drugoj fazi očekuje izgradnja poslovne građevine odnosno hotela na 6 etaža s pratećim sadržajima (poslovni prostori ugostiteljske i uredske namjene).

Foto: Facebook/Maks Kosjek

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views