NA TRSATU

U četvrtak će se održati zanimljivo predavanje Žena – mora li baš sve?

U četvrtak, 7. ožujka 2024. godine, u 18 sati, u ogranku Gradske knjižnice Rijeka – Trsat čeka vas uzbudljivo druženje povodom Međunarodnog dana žena

Vijeće mjesnog odbora Grada Trsata i Gradska knjižnica Rijeka – ogranak Trsat organiziraju predavanje na temu Žena – mora li baš sve?

Gošće predavačice su Emina Pršić Prasnikar i Ivana Šešo koje će govoriti o transgeneracijskom prijenosu, položaju žene unutar zajednice, društva, braka…

Razgovarat će i pokušati odgovoriti na pitanja: koja su to očekivanja, koja uvjerenja nosimo iz odgoja, a vezana su uz spol, zašto su često žene u položaju “moranja” te zašto žene duže ostaju u nezadovoljavajućim partnerskim odnosima i ne znaju reći kada je dosta.

Organizatori pozivaju na besplatno predavanje na kojem možete saznati što kada se ono “moram” promijeni u “želim”!

Moderatorica će biti Marija Mažar koja je u Rijeci vodila predstavljanje knjige „Ovo želim da znaš”, navedenih spisateljica.
Naime, Ivana Šešo je magistra socijalne pedagogije, a Emina Pršić Prasnikar diplomirani odgojitelj.

Kao spisateljice djeluju od 2012. godine kada je njihova prva knjiga “Nedostaje ? Ne. Dosta je!” postigla veliki uspjeh.

Nakon toga nastavio se niz uspješnih djela (“Kad te bajka sastavi, a život rastavi” te “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”) koje čitatelji prepoznaju kao nešto što im služi u svakodnevnici života i pomaže u istom.
“Ovo želim da znaš” zadnja je napisana knjiga o odnosu roditelja i djece.

Njihova misija kroz knjige, ali i djelovanje kroz udrugu “Moć spoznaje” je upravo doprinos društvu i budućim generacijama kroz emocionalno opismenjavanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari