ČETVRTAK U 18 I 30

U četvrtak na botelu Marina tribina „Alarm za obiteljsku medicinu“. Stiže i ministar Beroš!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Udruga Da štima svima će održati novu tribinu pod nazivom: „Alarm za obiteljsku medicinu“.

Hoće li više od 100 tisuća građana Primorsko goranske županije u mjesecima što slijede ostati bez obiteljskog liječnika?

Mnogi su liječnici poodmakle dobi i rade iz mirovine, mnogi se u mirovinu spremaju, a mladi liječnici nerado specijaliziraju obiteljsku medicinu. Kako smo došli u tako nezavidnu situaciju te što učiniti da se problem ublaži ili riješi? Što treba poduzeti da građani ne ostanu bez svog liječnika, možemo doznati na tribini udruge Da štima svima: „Alarm za obiteljsku medicinu“.

O temi će na botelu Marina u Rijeci, u četvrtak, 26.siječnja s početkom u 18:30 govoriti:  ministar zdravstva Vili Beroš, primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, predsjednik Odbora za zdravstvo Skupštine PGŽ i predsjednik podružnice KoHOM-a za PGŽ, Leonardo Bressan, predsjednik Odbora za zdravstvo riječkoga Gradskog vijeća Davor Štimac te pročelnica Katedre za obiteljsku medicinu na riječkome Medicinskom fakultetu, Ines Diminić-Lisica.

Moderatorica je Leonida Domijan Fišter a ulaz se ne naplaćuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari