PRIDUŽITE SE AKCIJI

U četvrtak na Korzu kreće humanitarna akcija Kuglice dobrih želja. Pridružite se i objesite svoju kuglicu s porukom na božićno drvce

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Za ovogodišnju akciju Kuglice dobrih želja pripremljeno je 400-tinjak kuglica

U četvrtak, 30. studenoga 2023. godine u 11 sati, kod centralnog božićnog drvca na Korzu, započet će tradicionalna, 8. humanitarna akcija Kuglice dobrih želja.

Kupnjom prvih Kuglica dobrih želja akciju će otvoriti gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, Nj.E.g. Arne Sannes Bjørnstad, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj te zamjenica gradonačelnika Rijeke Sandra Krpan.

Za ovogodišnju akciju Kuglice dobrih želja pripremljeno je 400-tinjak kuglica.

Građani će, kao i prethodnih godina, u blagdanskoj kućici ispred zgrade Grada Rijeke, Korzo 16, tijekom četvrtka do 19.00 sati, te u petak, 1. prosinca, od 9.30 do 19.00 sati, moći donirati 4 eura te zauzvrat će dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju te kuglicu objesiti na centralno božićno drvce na Korzu u čemu će im pomoći volonteri, studenti riječkog Sveučilišta.

Također, svim zainteresiranim građanima volonteri će pomoći da sa 360 photoboothom snime videozapis u 360 ° kojeg mogu jednostavno preuzeti i podijeliti na društvenim mrežama.

Kuglice dobrih želja ove su godine posvećene udruzi “Uzor” čije djelovanje obuhvaća programsko područje suzbijanja nasilja nad ženama i djecom te nasilja u obitelji.

Inicijator ovogodišnje akcije Kuglice dobrih želja je Udruga studenta biotehnologije Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijeka te Veleposlanstvom Kraljevine Norveške u RH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari