WOW

U četvrtak se svečano otvara i predstavlja novi koncept Nebo Lounge by Deni Srdoč

Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice uHrvatskoj predstavit će   inovativni koncept  Nebo Restaurant & Lounga u sklopu Hilton Rijeka Costabella

Dugo iščekivano otvorenje Nebo Lounge by Deni Srdoč obilježit će se zabavom “na spoju između neba i mora” u četvrtak 28.travnja 2022. s početkom u 19 sati.

“Lounge je smješten na zadnjem katu Hilton Rijeka Costabella resorta s prekrasnim pogledom na Kvarner. U samom uređenju vanjskog dijela koji stvara dojam sinergije s plavetnilom, korišteni su prirodni materijali poput mramora i stakla čime se dodatno ističe refleksija neba u Nebu.”, poručuju iz tog popularnog restorana.

VIDEO DANA:

!Kako biste ove sezone uživali  u vrhunskim koktelima na našoj osunčanoj terasi pobrinut će se naš barmen Dimitrije Vasiljević. Poznat kao duša svake zabave, ljubav prema stvaranju koktela otkrio je rano i  provela ga je diljem svijeta, a sada svoje znanje nesebično dijeli s mlađim kolegama. Ovaj istinski poznavatelj žestokih akloholnih pića i vrhunski koktel majstor osmislio je niz Nebo signature koktela kojima ćete se iznova vraćati. U njima je spojio svoje omiljene sastojke, latinoamerička pića i autohtone hrvatske sastojke sa sirupima koji su pažljivo ukuhavani u Nebu. Ovog ljeta preostaje vam samo uživati  u vrhunskim koktelima na terasi s koje se prostire najljepši pogled na Kvarneru.”, poručuju.

Kad je gastronomska ponuda u pitanju, kao i u restoranu koji ponosno nosi Michelinovu zvjezdicu, i u loungeu će se koristiti isključivo sastojci organskog uzgoja i lokalnog porijekla koje sa naslanjaju na suradnju s hrvatskim OPG-ovima i vlastiti vrt. Deni Srdoč osmislio je poseban ljetni i lagani lounge meni koji se izvrsno uparuje s autorskim koktelima. Srdoč gastronomiju doživljava kao globalnu umjetničku formu nadahnutu njegovom svakodnevicom i putovanjima tokom kojih istražuje povezanosti lokalnih i globalnih elemenata u svakoj kuhinji, što je utkano u svako njegovo jelo.

Uparivanjem jela i koktela želja je stvoriti perfektan balans okusa, predstaviti mogućnosti autohtonih žestokih pića u stvaranju koktela i odvesti gosta na putovanje u nove visine hrvatske mixologije i gastronomije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari