RIJEKA PSIHOLOGIJE

U četvrtak u Rijeci predstavljanje usluge psihosocijalne podrške građanima

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Od 20. do 26. veljače 2023. održava se šesnaesti Tjedan psihologije u Hrvatskoj

U četvrtak 23. veljače s početkom u 15:30 sati, u sklopu manifestacije „Rijeka psihologije“ i projekta „Rijeka – Zdravi grad“, u Domu za odrasle osobe Turnić, Giuseppea Carabina 6, Rijeka, održat će se interaktivno predavanje pod nazivom “Na korak do… (predstavljanje usluge psihosocijalne podrška za korisnike izvan ustanove)“.

Od 20. do 26. veljače 2023. održava se šesnaesti Tjedan psihologije u Hrvatskoj u okviru kojeg će biti organizirana i manifestacija „Rijeka psihologije“. Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji u sklopu koje se održavaju različita događanja i aktivnosti psihologa diljem zemlje, a koju su 2008. godine pokrenuli Hrvatskog psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora.

Odjel za pružanje usluga smještaja, psihosocijalne podrške i ostalih socijalnih usluga u zajednici Doma za odrasle osobe Turnić pridružuje se ovoj manifestaciji interaktivnim predavanjem za javnost pod nazivom “Na korak do… (predstavljanje usluge psihosocijalne podrške za korisnike izvan ustanove)”.

Predavanje će održati psihologinje Doma Turnić koje će predstaviti specifične izvaninstitucionalne usluge dostupne lokalnoj zajednici. Predstavit će i ostale članove tima za psihosocijalnu podršku, dio korisnika iznijeti će svoja iskustva, a svi koji to žele na predavanju će moći postaviti pitanja i sudjelovati u raspravi.

Prisutni će moći pogledati i izložbu radova korisnika ove usluge, a program će završiti neformalnim druženjem uz osvježenje i zabavni program.

Ovaj događaj je ujedno i dio aktivnosti Tematske grupe za cjelovitu skrb o mentalnom zdravlju projekta „Rijeka – Zdravi grad“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari