MULTIFUNKCIONALNA DVORANA

U Delnicama otvoreno klizalište u ‘ledenoj dvorani’, u subotu počinje besplatna škola klizanja

N a radost malih i velikih Delničana kao i brojnih posjetitelja Delnica, povodom blagdana sv. Nikole otvoreno je klizalište u multifunkcionalnoj, trenutno ledenoj dvorani u prekrasnom Parku kralja Tomislava u Delnicama

Po uzoru na dobra djela sv. Nikole, njegov blagdan tradicionalno se obilježava darivanjem zbog čega je osobito omiljen među najmlađima. Toj se tradiciji pridružio i Goranski sportski centar te u „čizmicu“ ubacio odlične popuste na klizanje.

“Uz ostale sportske objekte GSC-a, klizalište u ledenoj dvorani nesumnjivo će biti još jedan lijepi dodatak ovogodišnjem raskošnom izdanju delničke Adventske bajke i nadamo se dodatni razlog za posjet Delnicama, rekao je direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič.

Radno vrijeme

Klizalište u ledenoj dvorani bit će otvoreno sve do kraja veljače 2023. godine. Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do petka od 13 do 21 sat dok će vikendom klizalište raditi dvokratno, od 9 do 13 sati te od 14 do 21 sat kako bi se u pauzi od 13 do 14 sati mogao popraviti led.

Cijena sata klizanja radnim danima iznosi 2,5 EUR dok je vikendom cijena 3,5 EUR. Cijena najma klizaljki iznosi 2,5 EUR.

Besplatna škola klizanja

U subotu 10. prosinca počinje besplatna škola klizanja. Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe i to jednu za početnike koji tek trebaju usvojiti osnove klizanja i dvije grupe za one koji imaju osnove i žele razviti vještinu. Škola klizanja održavat će se svake subote u terminima od 10 do 13 sati sve do 25. veljače 2023. godine.

Delnička ledena dvorana je mjesto koje rado posjećuju rekreativci, ali ga za svoje pripreme i treninge koriste i brojne sportske ekipe, među kojima su KHL Zagreb kao i Klub sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“ koji su već potvrdili dolazak i ove sezone!

GSC konstantnon poboljšava kvalitetu usluga, nabavkom nove vrijedne opreme za pripremu i održavanje ledene podloge u dvorani čija je vrijednost preko 600 tisuća kuna.

Korisnici ledene dvorane

Korisnici ledene dvorane nisu jedini koji Delnice vide kao idealno mjesto sportskih priprema. Na zimskim bazičnim pripremama u Delnicama boravi i hrvatska hrvačka reprezentacija. Njihove pripreme održavaju se u novouređenom prostoru koji su zajedničkim ulaganjem od 40 tisuća kuna opremili GSC i Grad Delnice, a GSC i Grad Delnice partneri su i u prijavi projekta na natječaj u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, kroz koji će se pokušati osigurati sredstva za dovršetak i dodatno opremanje multifunkcionalne dvorane i otvaranje Centra za bazične pripreme u Delnicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari