BESPLATNE RADIONICE

U Domu mladih Rijeka će se održati radionice u sklopu obilježavanja Dana darovitih učenika

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U sklopu Tjedna darovitih u Domu mladih Rijeka u ponedjeljak i četvrtak, 20. i 23. ožujka, održat će se dvije besplatne radionice za osnovnoškolce.

U ponedjeljak, 20. ožujka od 18 do 19,30 sati održat će se modelarska radionica „A je to!“ za učenika od 3. do 6. razreda. Pod vodstvom Lorene Kovač učenici će moći uživati u piljenju, brušenju, slaganje i lijepljenje i imati priliku stvoriti nešto novo i upotrebljivo.

U četvrtak, 23. ožujka od 18 do 19,30 sati održat će se radionica 3D prinateraj za učenike 4. do 8. razreda. Pod vodstvom Marina Čikeša učenici će crtati pomoću CAD alata i printati na 3D printeru.

Radionice su besplatne i održat će se u Domu mladih (Laginjina 15, Rijeka). Prijave počinju u srijedu, 15. ožujka 2023.,a za prijavu je potrebno:

ispuniti online pristupnicu najkasnije do 17. ožujka
Ispuniti i potpisati obrazac suglasnosti
Potpisanu suglasnost dostaviti osobno, skenirano e-mailom (info@dom-mladih.hr) ili poštom u Dom mladih (Laginjina 15, Rijeka)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari