PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA

U Fužinama privremena regulacija prometa povodom Ispraćaja Stare godine u podne

U Fužinama privremena regulacija prometa povodom Ispraćaja Stare godine u podne

Ususret tradicionalnoj manifestaciji Ispraćaj Stare godine u podne koja se održava u Općini Fužine u petak 31. prosinca uspostavit će se privremena regulacija prometa kako bi se osiguralo kvalitetno prometovanje na ovom području.

U vremenskom periodu od 8 do 17 sati, 31. prosinca 2021. godine, neće se prometovati u strogom centru Fužina, tj. za sav promet zatvorit će se javna cesta Kraljev jarak – Fužine (Ž 5062) na dionici od brane na jezeru Bajer do Fast food-a “Royal”  i dionici javne ceste kroz centar Fužina (od Erste banke do ulice Klađe). 

Promet će se odvijati uz privremenu regulaciju prometa u široj zoni zatvorenih dionica županijskih cesta. Promet iz smjera Vrata preusmjeravat će se prema mjestu Lič, a promet iz mjesta Zlobin prema željezničkom kolodvoru. 

Za sve sudionike manifestacije Ispraćaja Stare godine u podne, posjetitelje destinacije i lokalnu zajednicu organizirani parking bit će moguć kod tvrtke Drvenjača u smjeru mjesta Lič s lijeve strane, kao i kod željezničkog kolodvora, ambulante, te na parkiralištima „Čoka“, kod Fužinarske kuće te špilje Vrelo. 

Mole se svi građani za razumijevanje i strpljenje jer je cilj s uspostavljenom privremenom regulacijom olakšati prometni tijek i najbolji Ispraćaj Stare godine u podne u Općini Fužine. Više informacija o bogatom programu ovogodišnje manifestacije potražite na Facebook stranici Tourist info Fužine @tfuzine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari