U FUŽINAMA RADOVI PRI KRAJU

Video | U Gorskom kotaru vozit ćemo se boljim cestama! Prometnice se grade i obnavljaju u Fužinama, Vrbovskom, Čabru, Ravnoj Gori…

Radovi na sanaciji cesta u Fužinama su pri kraju

Ravnatelj Županijske uprave za ceste Robert Maršanić i načelnik Općine Fužine David Bregovac obišli su radove na cestovnoj infrastrukturi u Općini Fužine

Radi se o proširenju ceste te izradi potpornih zidova na lokaciji Kraljev Jarak ukupne dužine otprilike jedan kilometar te proširenju kolnika na lokaciji Banovina – Pirovište i izvedbi oborinske odvodnje u dužini 1,3 kilometar. Radovi će biti završeni tijekom listopada ove godine.

Investicije vrijedne 462 tisuće eura realiziraju se u okviru ukupnih ulaganja u cestovnu infrastrukturu na području Gorskog kotara u iznosu od 2,7 milijuna eura.

Osim Općine Fužine, ŽUC PGŽ će u 2023. godini sanirati prometnice i u Vrbovskom i Čabru te općinama Skrad, Ravna Gora i Mrkopalj, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari