U HKD Sušak gostuje Teatar Exit s predstavom “Kako misliš mene nema?!“

Četvrtak je dan za Exit! Teatar Exit u četvrtak, 3. listopada u 20 sati, na pozornicu HKD-a na Sušaku donosi još jednu nagrađivanu predstavu – „Kako misliš mene nema?!“

Predstava Ivice Boban sastavljena je od svakodnevnih banalnosti koje možemo pročitati u novinama ili čuti na mjestima kao što su kafić, tramvaj, autobus…, a igraju Filip Juričić i Amar Bukvić.

Kroz dva sata „nabrijane“ farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn mogu se kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije početka predstave na blagajni HKD-a na Sušaku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari