EVO KAKO JE BILO

Galerija | U Kastvu održan prijem za najuspješnije učenike i mentore

Gradonačelnik Matej Mostarac primio je i nagradio najuspješnije učenike i mentore Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav i Glazbenog odjela. Riječ je o učenicima koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te njihovim mentorima.

Gradonačelnik Matej Mostarac čestitao im je na uspjesima, želji i trudu koji ulažu u svoje obrazovanje:

  • Uvijek mi je drago susresti učenike koji žele postići što više i koji ne žale truda ni vremena. Iza takvog rada uvijek dolaze rezultati, a na nama je da pratimo vaša postignuća i nagrađujemo ih kroz sustav stipendiranja kad postanete srednjoškolci i studenti i kroz ovakve susrete na kraju školske godine dok ste osnovnoškolci. Hvala i vašim mentorima ali i roditeljima jer je njihova podrška jako važna, kazao je gradonačelnik zaželjevši svima dugo, toplo i bezbrižno ljeto.

Nagrađene učenice i učenici OŠ „Milan Brozović“ su Nora Kulot,  Chiara Milić, Teodor Zvekić, Gabriel Lukarić, Teo Radetić, Leon Šarunić, Nika Ćurković Lupčević, Nera  Jurešić, Aurora Travalja, Fran Anić i Marie Klasan te mentorice i mentori: Alison Ružić Perinić, Ljiljana Prpić, Vivijan Murgić, Irena Štimac, Daniel Ljutić, Dragana Burazerović i Dubravka Uroda.

Nagrađene učenice i učenici Glazbenog odjela su Dominik Lukež, Andi Samardžija, Vid Grgurić, Mario Vičević, Luka Obradović, Franko Travalja te mentorice: Iva Radulović i Ingrid Koštan.

Prigodni dar dobile su i ravnateljica Osnovne škole „Milan Brozović“ Hedi Blašković i voditeljica Glazbenog odjela Tajana Dukić.

  • Čestitam još jednom učenicima i mentorima na radu i postignutim rezultatima i zahvaljujem se gradonačelniku i Gradu Kastvu što su uvijek tu za nas i što nas prate tijekom cijele školske godine, istaknula je ravnateljica Hedi Blašković.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari