ČESTITKE

U Kastvu proglašeni sportaši grada Kastva za 2021. godinu i otvoreno igralište Turki

Nagrada Kastavsko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom

Na svečanom otvorenju igrališta Turki proglašeni su najbolji sportaši grada Kastva za 2021. godinu.

Najuspješniji  sportaš je Fran Host / KARATE KLUB „KASTAV“, najuspješnija sportašica Adriana Ross / KARATE KLUB „KASTAV“, a najuspješniji sportski klub Boćarski klub Kastav.

Najuspješniji  mladi sportaš je Lucas Srdoč/ JU- JITSU KLUB „KASTAV“, a najuspješnija  mlada sportašica Zara Marie Zamlić / KARATE KLUB „KASTAV“.

VIDEO DANA:

Najuspješniji sportski djelatnik je Kristijan Mulac / BOĆARSKI KLUB KASTAV, a priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobila je Hedi Blašković ravnateljica Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav.

Posebna priznanja dobili su Nives Jelovica – Boćarski klub LABIN, Davor Jelovica – Boćarski klub PULA, Petra Mance – Plivački klub NEVERA, Marko Jardas, Noa Burburan, Kristian Vekić, Gabrijel Burburan i Patrik Turk svi – Vaterpolo klub PRIMORJE.

Nagrada Kastavko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom člana Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „PULAC“, Plivačkog kluba osoba s invaliditetom „FORCA“ i člana Kluba za obaranje ruku „SHARK“.

Gost svečanosti bio je najtrofejniji hrvatski trener Ratko Rudić koji je rekao da je tajna uspješnog sporta i sportaša upravo u bazi koju čini dobra sportska infrastruktura.

  • Mnoga istraživanja tvrde da je sport jedna od najvažnijih aktivnosti i zato čestitam svima u Kastvu koji su se odlučili na takav put, podržavajući sport podržavate svoju djecu i svoj razvoj. Čast mi je da sam imao prigode doći i sudjelovati u ovome, još jednom čestitke svima nagrađenima, rekao je Ratko Rudić.

Gradonačelnik Matej Mostarac najavio je nova ulaganja rekavši kako su sportaši najbolji ambasadori Kastva.

  • U Kastvu nikada neće biti velikog novaca, velikih transfera, ovdje će uvijek sve ovisiti o volji i trudu naših entuzijasta. A mi ćemo biti tu da i dalje gradimo i razvijamo infrastrukturu i stvorimo još bolje uvjete za bavljenje sportom. Čestitke svima, vjerujem da će ovo igralište puno značiti kastavskom sportu, a da bi naš sport živio potrebno nam je još puno ovakvih igrališta, zaključio je Matej Mostarac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari