IDEALNA LOKACIJA

U Kastvu se snima nastavak hit filma ”Južni vetar”! Neke lokacije su nedostupne na nekoliko dana…

Foto: Mateo Levak/Riportal

U Kastvu se u petak. 9. listopada snima nastavak srbijanskog hit filma Južni vetar 2

U Kastvu se 9. listopada snima nastavak srbijanskog hit filma Južni vetar 2 kojeg je u njegovom prvom dijelu u kino dvoranama pogledalo milijun i pol gledatelja, a istoimena serija doživjela je ogroman uspjeh. 

U  kontroliranim epidemiološkim uvjetima, nakon više od sedam tjedana, ekipa filma ‘Južni vetar 2 – Ubrzanje’ predvođena redateljem Milošem Avramovićem završila je snimanje u Srbiji, a ovih dana sele u Kastav!

Ekipa Južnog vetra snimat će na potezu od Trga Matka Laginje do Trga Lokvina.

Iz Grada Kastva mole stanovnike da svoja vozila parkiraju negdje drugdje u razdoblju od četvrtka, 8. listopada, u 18 sati, do 9. listopada u 18 sati.

“Nakon što je u Kastvu snimana i druga sezona Netflixove serija „Novine“, suradnja s ekipom Južnog vetra nastavak je promocije našeg grada u filmskoj industriji. S obzirom na činjenicu da filmski turizam postaje sve popularniji na globalnom turističkom tržištu, rado smo se uključili u ovaj projekt uzimajući u obzir značaj filmskih lokacija u odabiru odmorišnih destinacija. Kastav je izrazito izletnička destinacija i ovakva promocija grada zasigurno će nam donijeti porast posjetitelja. Osim toga, filmska ekipa je smještena na području Kastva kod naših iznajmljivača što će doprinijeti i posezonskim rezultatima”, ističe gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

Ekipa Južnog vetra snimat će na potezu od Trga Matka Laginje do Trga Lokvina s naglaskom na Gradska vrata po kojima je Kastav i poznat. 

Redatelj filma je Miloš Avramović, a glumačku ekipu predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Goran Navojec, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i Luka Gabrić. 

Premijera je planirana za početak 2021. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari