LED RASVJETA

U Kostreni od Plešića do Randića postavljena štedna javna rasvjeta; Uloženo gotovo pola milijuna kuna

Na dionici od Plešića do Randića zamijenjena su 63 rasvjetna tijela novim i učinkovitijim LED žaruljama u što je uloženo 487 tisuća kuna, osiguranih u ovogodišnjem proračunu s ciljem unaprjeđenja javne rasvjete.

Kostrena već duži niz godina ulaže u zamjenu postojeće javne rasvjete energetski učinkovitom LED rasvjetom. Dio rasvjetnih tijela zamijenjen je u sklopu programa „Stop CO2“ i kroz javno-privatno partnerstvo koje je Općina Kostrena sklopila s tvrtkom IMC, a pored tih programa, učinkovita javna rasvjeta postavljena je i na području Vrh Martinščice, duž obalne šetnice, od parkirališta Nova voda do skretanja za lučicu Stara voda i na rekonstruiranoj dionici cesti od rotora Šoići do groblja Sv. Barbara.

Neke su lokacije u Kostreni po prvi puta dobile javnu rasvjetu, poput ulice Hrvatskih branitelja u naselju Doričići, zatim ulica iznad Sportske dvorane, dionica od skretanja za lučicu Stara voda do ulaza u Termoelektranu, kao i novoizgrađena cesta u Pavekima, parkiralište pored groblja i novi dio groblja te područje oko i u samom rotoru Šoići.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views