VELIKO BRAVO

Galerija | U Kostreni provedena hvalevrijedna akcija darivanja potrebitih mještana Kostrene

Udruga Ekoregija Kostrena, Udruga umirovljenika Penko i Župni ured Sv. Lucije zajednički su organizirani i proveli hvalevrijedu akciju darivanja potrebitih mještana Kostrene.

Ideja o darivanju proizašla je iz Udruge Ekoregija koja u Kostreni djeluje već punih devet godina, a kao simbolična uvertira u proslavu njihova jubileja u idućoj godini.

”Htjeli smo napraviti nešto simbolično, ali korisno za naše sumještane kojima je to potrebno,  ususret obilježavanju deset godina postojanja i aktivnog rada Udruge. Uz pomoć naše Crkve došli smo do konkretnih adresa našim sumještanina kojima će ova pomoć sigurno dobro doći”, istaknula je predsjednica Udruge Ekoregija Kostrena, Ljiljana Opančar.

Djeca iz Osnovne škole Kostrena ovog su proljeća u vrtovima koje koriste članovi Ekoregije zasadila mladice raznog povrća, a na ovaj način Udruga plodove tih mladica vraća u zajednicu, objasnila je predsjednica Udruge.

Napravljeno je 15 paketa u kojima se nalazi razno povrće poput krastavca, pomidora, paprika i tikvica te bočice lavande i hidrolata. Paketi su već danas dostavljeni na adrese potrebitih, a razvozili su ih također vrijedni članovi Udruge Ekoregija Kostrena i Udruga umirovljenika Penko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari