ČESTITKE

U Kostreni u Uredu načelnika održan prijem u za mladu kostrensku sportašicu Anu Jović

U Uredu načelnika organiziran je prijem za mladu kostrensku sportašicu Anu Jović koja je na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu održanom u u talijanskom gradu Lido di Jesolo osvojila titulu svjetske prvakinje u kickboxingu u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg u disciplini Light contact. Uz zlatno odličje Ana je osvojila i broncu u disciplini Point fighting.

Naslov svjetske prvakinje novi je biser u niski Aninih dosadašnjih uspjeha. U dva navrata Ana je ponijela titulu europske prvakinje u light contactu, a u travnju ove godine Općina Kostrena proglasila ju je najuspješnijom kostrenskom sportašicom do 18 godina. Ana ima tek 15 godina, učenica je srednje škole i unatoč svakodnevnim treninzima, uspješno usklađuje školske i sportske obaveze, a titula svjetske prvakinje zasigurno će joj otvoriti još mnoga sportska vrata.

Svoje prve sportske „korake“ Ana je napravila s 8 godina u Kickboxing klubu Bura u Kostreni gdje je vrlo brzo zapažena kao perspektivna sportašica. Iz KBK Bura prelazi u KBK Sušak gdje zahvaljujući radu s trenerima Brankom Fibingerom i Ivanom Stojanovićem, vrlo brzo napreduje i ostvaruje niz uspješnih sudjelovanja na nacionalnim, a potom i europskim te svjetskim natjecanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari