PRIKLJUČITE SE

U nedjelju finale programa nordijskog hodanja ‘Rijeka Outdoor’ sa ‘ Stazom bunkera’

Idi na originalni članak

“Staza Bunkera” za završnicu odličnog programa

Oglas

Nedjelja će označiti posljednji dan atraktivnog programa nordijskog hodanja “Rijeka Outdoor”, kojeg Turistička zajednica Grada Rijeke organizira u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo. Proteklih su nedelja poklonici aktivnosti proveli u hodanju odabranim stazama, a naredne nedjelje slijedi hodanje rutom koja će svakako biti posebno atraktivna svim ljubiteljima nordijskog hodanja.

Nakon izvrsne nedjelje i hodanja “Stazom uz Rečinu” u nedjelju 28. svibnja, s početkom u 9:00 sati, i to okupivši se na Cvetkovom trgu na Drenovi sudionici će krenuti “Stazom Bunkera” na potezu: Drenova – šumski put – Pulac – Katarina – šumski put – Veli vrh – Drenova. Za kraj programa, organizatori su pripremili srednje zahtjevnu stazu dužine 9 km, uz predviđeno trajanje hoda od 2,45 sati. Radi se o izuzetno atraktivnoj stazi koja spaja prekrasnu prirodu i povijesne lokacije Rijeke i njene okolice.

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a u slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Drenovi.

Uz vodstvo stručnih vodiča sudionici će zasigurno uživati u hodanju ovom atraktivnom stazom, a organizatori se i ovim putem zahvaljuju svima koji su se, i koji će se, uključili u program “Rijeka Outdoor” potvrdivši da organizacija ovakvih programa ima itekako veliki broj poklonika.

Exit mobile version