RIJEKA OUTDOOR

U nedjelju nordijsko hodanje atraktivnom “Stazom uz Rečinu”

Foto: KŠR Gorovo

U nedjelju slijedi nastavak atraktivnog programa nordijskog hodanja “Rijeka Outdoor”

Program nordijskog hodanja “Rijeka Outdoor” organizira Turistička zajednica Grada Rijeke u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo. Protekle dvije nedjelje protekle su u hodanju atraktivnim stazama, a naredne nedjelje slijedi hodanje stazom koja će svakako biti još atraktivnija i poželjnija ljubiteljima ove aktivnosti u prirodi.

Nakon hodanja “Industrijskom Rijekom” te “Stazom lovora i mora”, u nedjelju 21. svibnja, s početkom u 9:00 sati nakon okupljanja na riječkom Mololongu (kod Terminala) sudionici će krenuti “Stazom uz Rečinu” na potezu: Mololongo – Hartera – šetnica uz Rečinu – mlin Žakalj – šetnica uz Rečinu – Trsat (Gradina) – Mololongo.

Organizatori su ovoga puta pripremili zahtjevnu stazu dužine 10 km, uz predviđeno trajanje hoda od 3,15 sati. Radi se o izuzetno atraktivnoj stazi u prirodi, stazi koja otkriva brojne ljepote Rijeke i njene okolice.

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a u slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Mololongu.

Svi koji su ijednom prohodali barem dio ove staze znaju o kakvoj se atrakciji radi, stoga organizatori pozivaju sve da ove nedjelje budu dio ove lijepe i atraktivne priče.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari