U nedjelju u Opatiji kazališna predstava za djecu koja tematizira ružne dječje snove!

„MORANA I ČUPKO“ prva je kazališna predstava za djecu u opatijskom centru Gervais u novoj 2020. godini

Održat će se već u nedjelju, 5. siječnja, s početkom u 11 sati.

Predstava je nastala prema slikovnici „Mala Noćna Mora“ autorice Ivane Zelene a tematizira ružne dječje snove. Režiju predstave potpisuje Iva Peter-Dragan, a u glavnim ulogama pojavljuju se Karmen Sunčana Lovrić, Mladen Vujičić i Čupko.

Kada Dječak te noći zaspe, u san će mu se ušuljati Morana, mala prkosna noćna mora. Ona dolazi kako bi Dječaku otela Čupka koji, iako ima srce od pliša, za Dječaka je živ kao što smo živi ti i ja.  Čupko ima ritma za ples, voli gledati noćno nebo, a zna čak i pljunuti.  Dječak je za njega vezan kao peteljka za cvijet, kao glava za naočale, kao jezik za bombon. I kad Morana poželi preoteti mu Čupka i odnijeti ga u svoj daleki dom, plašljivi će Dječak morati uložiti sve svoje snage kako bi vratio svog prijatelja.
„Nanizali smo sliku do slike, nismo lijepili riječi na njih, podmetnuli smo tu i tamo glazbu i šumove, zaigrali smo se s tijelima i licima, malo smo akrobatirali, malo lutkarili, i puno, puno se smijali…“ najavljuju iz ansambla Triko Cirkus Teatra.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 10 godina starosti. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija te online na www.mojekarte.hr.

Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka, od 10 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari