TRČI SE 7 UTRKA

U nedjelju velika završnica 25. festivala ‘Homo si teć’, u središtu rijeke trčat će se čak 7 utrka

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U nedjelju, 28. travnja 2024. godine, održat će se završnica 25. po redu Festivala sporta i rekreacije “Homo si teć” – najvećeg uličnog sportskog događaja u Hrvatskoj.

U završnici 25. Homo si teć” trči se čak 7 utrka i to: 20. Riječki polumaraton, utrka štafeta 3×7, Desetka, Erste Petica, dm mići trk, Memorijal Milke Milinković te velika utrka građana Homo si teć.

Utrke počinju u 10.30 sati. Start će označiti gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, a pridružit će mu se direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa i predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac.

Za vrijeme trajanja manifestacije Homo si teć – Rijeka Run, u vremenu od 9.00 do 14.00 sati privremeno se zatvaraju za sav promet dionice državnih cesta DC404 i DC8, a obilazno odvijanje prometa bit će označeno privremenom prometnom signalizacijom.

KD Autotrolej je svim sudionicima utrke „Homo si teć“ koji će na sebi imati majicu sa logom utrke („Homo si teć“) ili startni broj utrke, u nedjelju osigurao besplatan prijevoz na svojim lokalnim i županijskim linijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari