RIJEKA OUTDOOR

U nedjelju vođena šetnja ‘Plavo – bijelom stazom’

„Plavo – bijela staza““ za kraj odličnog proljetnog ciklusa

Proljetna sezona programa nordijskog hodanja i pješačenja u sklopu programa „Rijeka Outdoor“ privela se kraju nakon proteklih nedjelja kada je okupljala brojne sudionike na zadovoljstvo organizatora.

Turistička zajednica grada Rijeke te Nordic Walking Team Opatija i KŠR Gorovo, kao partneri u organizaciji ovog programa, i za posljednju nedjelju ciklusa pripremaju zanimljiv hodački dan kojeg ne ni trebalo propustiti.

U nedjelju 2. lipnja, hodači će se okupiti u 9:00 sati, na Biviju (autobusna stanica) otkud će, nakon vježbi zagrijavanja, predvođeni licenciranim vodičima krenuti na pohod srednje teškom „Plavo – bijelom stazom“ na potezu: Bivio (autobusna stanica) – šuma Striborova – šumski put prema Vratima Jadrana – Preluk – lungomare – Bivio.

Staza je to dužine 9 km, a predviđeno trajanje hoda je oko tri sata. Atraktivna je to staza koja će spojiti ugođaj šume, a potom i onaj morski te će hodači zasigurno uživati.

I ove nedjelje organizator će za sve sudionike programa osigurati štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a u slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Biviju.

Nedjeljnim programom stavit će se točka na još jednu uspješnu proljetnu sezonu programa nordijskog hodanja i pješačenja koji se pokazao punim pogotkom.

PHOTO: KŠR Gorovo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari