U OKOLICI RIJEKE: Riječanin s punim pravom reagirao u prometu: “Konjino”!

Nesvakidašnji susret na prometnici prema Platku imao je sinoć Riječanin koji je svoje iskustvo podijelio u grupi Problemi u prometu

Oprezna vožnja i pridržavanje prometnih pravila spasilo je sinoć Riječanina M. Ž. od još bližeg susreta pripadnicima plemenite i prijateljske nam životinjske vrste.

Naime, sinoć oko 22 sata na cesti prema Platku, blizu nadvožnjaka autoceste, M- Ž. se morao zaustaviti na prometnici jer su njeme zavladali – konji. Ne u prenesenom smislu nego stvarno!

Riječaninu nije preostalo ništa drugo do zaustaviti vozilo i strpljivo pričekati dok se sudionici u prometu ne pomaknu na neku stranu i omoguće mu prolaz.

Svoje iskustvo podijelio je na društvenoj mreži facebook u popularnoj grupi Problemi u prometu, a šaljiv ton ove naše objave ne skriva da je ovo bila potencijalno vrlo opasna situacija pa je M. Ž. dijeljenjem svoga iskustva svakako učinio dobru stvar i upozorio druge vozače na potrebu neprestano velike pažnje u prometu, ma kako se situacija na cesti činila bezopasnom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari