DONOSIMO PROGRAM DOGAĐANJA

U Opatiji će se održati nezaboravni dječji vikend! Rolly park, animatori, nastupi zborova i plesnih skupina, dječje karaoke…

Foto: Free Pick

Od petka, 22. do nedjelje, 24. rujna za djecu Grad Opatija priprema nezaboravni dječji vikend!

U subotu, 23. rujna od 10 sati na velikoj Ljetnoj pozornici očekuje vas zabavni park s Rolly parkom i napuhancima, dok vas na maloj Ljetnoj čekaju animatori, maskote, nastupi zborova i plesnih skupina, dječje karaoke, STEM radionica, glazbena radionica i puno drugih iznenađenja.

U Parku Angiolina moći ćete se družiti s pravim preslatkim ponijima i zabaviti na veselim sportskim poligonima te zajedno s roditeljima pronaći opatijsko blago. Odgajatelji DV Opatija nastupaju s predstavom „Zaljubljeni Pinocchio“ u 17:00 h na maloj Ljetnoj pozornici.

U nedjelju, 24. rujna slijedi repriza zabave! Djeca se nastavlju igrati u zabavnom parku od 10 do 17 sati na Ljetnoj pozornici te s predstavom “Dva praščića” koja će se odigrati u 17 sati u Centru Gervais.

Bit će tu i fritula, kokica, palačinki i raznoraznih čuda!

Vidimo se na Opatijskom dječjem vikendu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari