ČESTITAMO

Galerija | U Opatiji održano primanje za uspješne opatijske sportaše

Grad Opatija i Sportski savez grada Opatije održali su tradicionalni prijem za uspješne opatijske sportaše koji su u 2023. godini ostvarili vrhunske rezultate. Gradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik SSGO-a Dragutin Galina sportašima su čestitali na postignućima i zaželjeli jednako uspješan nastavak sportskih karijera.

Dragutin Galina je najavio da će se od iduće godine SSGO sufinancirati i seniore pojedinih opatijskih klubova što je novost uvedena Programom javnih potreba u sportu, jer se želi postići da nakon navršene 18. godine najuspješniji sportaši ne napuštaju opatijske klubove.

Priznanja su dobili Nino Andrejević (Auto klub Opatija), prvak Hrvatske na brdskim stazama u grupi 2, Anton Baždarić (Karate klub Opatija), trećeplasirani senior na Croatia karate Openu u kategoriji +84 kg, Mia Brozina (Teniski klub Opatija), državna prvakinja u parovima do 14 godina, Enrico Marotti (DSNM Volosko), pobjednik Svjetskog kupa u windsurfu – disciplina slalomu, Yacht Club Croatia (Davor Jelača, Hrvoje Petrović, Niki Keser Petrović, Petar Smojver) za 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u klasi Corinthian, Petar Pobar (Športsko ribolovni klub Ičići), osvajač ekipnog srebra na svjetskom juniorskom prvenstvu u sportskom ribolovu, Alberto Božić (Streljački klub DVD Opatija), prvak Hrvatske u zračnoj puški ISSF – mlađi kadeti, zatim ekipa mlađih kadeta Streljačkog kluba DVD-a Opatija (Alberto Božić, Andrej Šarac, Jan Radešić) za osvojen ekipni naslov državnog prvaka u zračnoj puški ISSF, Pamela Gubo Samarđić (Streljački klub DVD-a Opatija) koja je osvojila 1. mjesto pojedinačno u Ligi HSS-a u serijskoj zračnoj puški te iz istog kluba Pamela Gubo Samarđić, Matea Kršanac, Raisa Gojak i Lucija Novak, osvajačice 1. mjesta ekipno u Ligi HSS-a u serijskoj zračnoj puški te ekipnog državnog naslova u istoj disciplini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari