VIŠE OD 70 IZLAGAČA

U Opatiji počeo Sajam Relax Adria

U Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ jučer je počeo sajam Relax Adria na kojem sudjeluje više od 70 izlagača opreme za finalnu pripremu sezone u vilama, kućama za odmor, hotelima i kampovima.

Sajam se održava do subote, 26. ožujka, a radno vrijeme je u petak od 10 do 18 sati te u subotu od 10 do 16 sati.

Posjetiteljima je ponuđen bogat izlagački program za kompletno uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata – vanjski i unutarnji namještaj, hidromasažni bazeni, bazeni i bazenska oprema, saune i wellness oprema, dekoracije i tekstil, oprema za terase, rješenja za zaštitu od sunca, praonička rješenja, sredstava za održavanje higijene, alati za održavanje eksterijera, inventar i potrošni materijal, fitness i sportska oprema, punionice električnih vozila te rješenja za prodajne kanale i marketing.

VIDEO DANA:

Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima vila i kuća za odmor, apartmana i kampova, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju interijera ili okoliša. Organizator sajma je Info Lab Mediji d.o.o., a Grad Opatija jedan od pokrovitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari