ESHA

U Opatiji započela konferencija ravnatelja predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova u Gervaisu

U opatijskom Centru Gervais danas je započela međunarodna ESHA regionalna konferencija ravnatelja predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova s temom odgojno-obrazovna ustanova mjesto osnaživanja zajednice.

Na otvaranju stručnog skupa sudjelovala je saborska zastupnica Vesna Bedeković, gradonačelnik Fernando Kirigin i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Edita Stilin.

-Mi u Gradu Opatiji iz godine u godinu promišljamo kako unaprijediti boravak naše djece u školi te se trudimo kontinuirano doprinositi razvoju infrastrukture. Ove godine ispred škole smo uredili polivalentno igralište koje se na našu veliku sreću intenzivno koristi tijekom cijelog dana. Jedna od strateških aktivnosti Grada je i projektiranje nadogradnje naše osnovne škole, naglasio je gradonačelnik Kirigin te poželio ravnateljima uspješan rad na skupu te ugodan boravak u Opatiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari