SHOW KOJI NE PROPUŠTAMO

Galerija | U Opatiju stiže Cabaret à la carte, pravi kabaretski show s glazbom uživo!

Cabaret à la carte – ‘džepni mjuzikl’ koji donosi dašak starog Broadwayja i očarava publiku atraktivnim pjevačko – plesnim točkama, raskošnim kostimima, sjajnim bendom i glazbom uživo, stiže u opatijski Centar Gervais u četvrtak, 1. prosinca 2022. s početkom u 20 sati.

Ovaj kabaretski show protagonistice i autorice koncepta Karoline Šuše, Opatijke sa  splitskom adresom, nastao je 2015. godine i od tada se izvodi na najrazličitijim pozornicama i festivalima u zemlji i regiji. Napokon je došao red i na Opatiju.

“Obzirom da sam rođena i odrasla u Opatiji, ova izvedba predstavlja moj dar voljenom gradu i izuzetno se veselim svojoj publici i prilici da im predstavim autorsku poeziju i koreografiju. Možda se zajedno uspijemo prisjetiti Opatije u kojoj smo rasli i delali monade” – objasnila je autorica uoči gostovanja.

Uz nju, šareni Cabaret à la carte sastav čine i klavijaturistica Pera Ferić, kontrabasist Piero Malkoč, klarinetist i saksofonist Igor Ivanović, bubnjar Mijo Vrvilo i plesačice Ana Maria Prijić i Bruna Pezzi.

Svi zajedno, u Gervaisu će izvesti birane numere starog Broadwayja i svjetske hitove iz Chicaga, Cabareta i drugih velikih mjuzikala, a na radost lokalne publike bit će tu i hitova Opatije 60-ih. Posebno za ovu prigodu pripremaju nam i neka iznenađenja.

Nakon showa, u foajeu će legendarni opatijski koktel majstor Emil Luštica spravljati zanimljive koktele iz razdoblja prohibicije.

Izvedbu za koju je ulaz besplatan suorganiziraju Festival Opatija i Umjetnička organizacija Naturščik uz podršku Grada Opatije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari