DVA PARA U NEVOLJI

U Opatiju stiže hit predstava Hotel 88

Nakon što je osvojio regiju, Hotel 88 stiže i u Opatiju! Ekipa ove hit predstave, među kojima je i Milan Marić koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma, zaigrat će 20. studenog u Centru Gervais u Opatiji.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem.

Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tijekom jedne jedine noći u Hotelu 88 životi ovo četvero ljudi doživjet će strašne, ali i urnebesne promjene.

“Hotel 88” je romantična priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” N. Cowarda. Adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica a producent je Ljubomir Dorontić.

U predstavi glume Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Andrija Kuzmanović i Vladimir Aleksić.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Mojekarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari