BEZ NAKNADE

U Općini Jelenje dijele se spremnici za odvajanje papira i plastike! Evo kada možete podići svoj

Na području Općine Jelenje nastavlja se nadogradnja sustava za prikupljanje komunalnog otpada

Korisnicima na području Općine Jelenje će bez naknade biti dodijeljeni individualni spremnici za prikupljanje reciklabilnih vrsta otpada: plavi spremnik za papir i karton te žuti spremnik za plastiku, metal i višeslojnu ambalažu.

Individualni spremnici će se dodjeljivati prema kriteriju broja članova pojedinog kućanstva: od 120 litara za kućanstva do 1 člana, od 240 litara za kućanstva od 2 do 7 članova, od 360 litara za kućanstva od 8 i više članova. Individualni spremnici se dodjeljuju isključivo obračunskim mjestima s maksimalno 4 kućanstva. Višestambeni objekti s 5 i više kućanstava bit će naknadno obaviješteni o dodjeli zajedničkih spremnika za pojedino obračunsko mjesto.Molimo korisnike da svoje spremnike preuzmu bez naknade na lokaciji Reciklažno dvorište Podhum, Podhum 38, unutar radnog vremena reciklažnog dvorišta i sukladno rasporedu preuzimanja spremnika.

Radno vrijeme Reciklažnog dvorišta:

  • ponedjeljak, srijeda, petak: od 08:00 do 15:00 sati
  • utorak, četvrtak: od 13:00 do 20:00 sati
  • subota: od 08:00 do 13.00 sati

VIDEO DANA:

RASPORED PREUZIMANJA SPREMNIKA:

  • od 16.08. do 21.08.2021. – naselja: DRAŽICE, JELENJE, LUKEŽI
  • od 23.08. do 28.08.2021. – naselja: BAŠTIJANI, BRNELIĆI, DRASTIN, KUKULJANI, LOPAČA, LUBARSKA, MARTINOVO SELO, MILAŠI, PODHUM, PODKILAVAC, RATULJE, TRNOVICA, VALIĆI, ZORETIĆI

MOLIMO OBAVEZNO PONIJETI KUPON.

Uzorak kupona je dostupan u prilogu uz napomenu da će svaki korisnik dobiti svoj individualni kupon.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views