EVO DETALJA

U Općini Viškovo će se održati javna tribina „Odvojeno prikupljanje otpada“

Općina Viškovo i KD Čistoća d.o.o. Rijeka pozivaju sve zainteresirane mještane na javnu tribinu „Odvojeno prikupljanje otpada“ koja će se održati u utorak, 6. rujna 2022. godine, s početkom u 17:00 sati u zgradi Općine Viškovo u Domu hrvatskih branitelja na adresi Vozišće 3, 51216 Viškovo.

Svrha javne tribine je educiranje i informiranje mještana o održivom gospodarenju otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima te upoznavanje mještana s novim sustavom prikupljanja otpada.

Tribina je otvorena za sve mještane, a nakon edukativno-informativne prezentacije o pravilnom načinu postupanja s otpadom, mještani će predstavnicima KD Čistoća d.o.o. Rijeka moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

VIDEO DANA:

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na e-mail: pisarnica@opcina-viskovo.hr  ili na telefon: 051/503-770 najkasnije do 29. kolovoza 2022. godine.

U slučaju iznimno velikog interesa za sudjelovanje na javnoj tribini, Općina Viškovo i KD Čistoća d.o.o. Rijeka organizirat će dodatne tribine za potencijalne prijavitelje o čemu će pravovremeno obavijestiti sve zainteresirane.

Isto tako, u slučaju ograničavanja okupljanja zbog epidemioloških mjera održavanje tribine će se odgoditi. O novom terminu, mještani će biti pravovremenom obavješteni.

Vodič za ispravno postupanje s otpadom

Hvala Vam na doprinosu u zaštiti okoliša!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari