U petak i subotu privremena regulacija prometa na gradilištu rotora Martinkovac

Zbog radova vezanih uz izgradnju rotora na Martinkovcu, u petak, 31. kolovoza i subotu, 1. doći će do privremene regulacije prometa

U petak, 31. kolovoza ujutro, odvijat će se radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleža. Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa, a vozači se pozivaju na korištenje obilaznih pravaca.

Također, u noći s petka na subotu, od 23 do 5:30 sati, zbog radova na spajanju oborinskog kolektora, promet će biti zatvoren za sav promet u ulici Martinkovac. Za to vrijeme kao glavni obilazni pravac koristit će se dio Ulice Tina Ujevića, od raskrižja s Ulicom Dražice preko Ulice Dobriše Cesarića do raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže, koja će se privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni način prometovanja.

Gradski prometni centar moli sve sudionike u prometu da obrate pozornost na regulaciju prometa te poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari