U ponedjeljak besplatna radionica za građane “Zdravlje i ljepota na vašem balkonu“

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim građanima koji žele znati više o uzgoju, njezi i ljekovitosti ružmarina, kadulje, nevena, bosiljka i hoste

U ponedjeljak 21. svibnja u 14 sati na Trgu Matije Vlačića Flacijusa (Čajni trg) održat će se izložbeno – edukativna radionica Zdravlje i ljepota na vašem balkonu, u sklopu manifestacije Riječki zeleni tjedan.

U radionici će sudjelovati učenici završnih razreda Graditeljske škole za industriju i obrt (Đ. Tkalčić, S. Halim, T. Ojurović, M. Pavlić) i nastavnici poljoprivredne skupine predmeta (D. Ivančić, N. Krivošić, L. Raspor – Ramić, V. Lovrinić-Đaković).

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim građanima koji žele znati više o uzgoju, njezi i ljekovitosti ružmarina, kadulje, nevena, bosiljka i hoste. Edukacija je namijenjena za uzrast od 10 godina nadalje.

Riječki zeleni tjedan organizira Grad Rijeka u sklopu manifestacije EU GREEN WEEK koju od 21. do 26. svibnja provodi Europska komisija s naglaskom na temu „Zeleni gradovi za zeleniju budućnost“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari