EVO DETALJA

U ponedjeljak kreće jesenski Startup lite – ciklus radionica za poduzetnike i građane

Od 23. do 30. rujna održat će se jesenski ciklus radionica Startup lite, koji predstavlja sažetu inačicu inkubacijskog programa Startup inkubatora. Za sudjelovanje u besplatnim radionicama potrebna je prethodna prijava.

Startup Lite je, uz Startup Creative i Startup Green, jedan od dodatnih specijaliziranih programa koji su izdvojeni iz inkubacijskog programa te ne zahtijevaju stalno prisustvo. Održavaju se u formi predavanja koja su otvorena za sve zainteresirane poduzetnike i građane.

Program Startup Lite bavi se poduzetničkim temama koje su aktualne  u poslovnom svijetu, temama za koje postoji veliki interes, koje su korisne poduzetnicima neovisno o fazi njihova razvoja odnosno neovisno o tome jesu li početnici ili ne, ali i svima onima koji žele postati poduzetnici. Program se sastoji od nekoliko radionica koje nisu međusobno povezane, a može se odabrati jedna ili više njih, ovisno o interesu.

Startup Lite sastoji se od četiri radionice koje će se održavati u prostoru Rihuba, Ivana Grohovca 1a, a koje će voditi stručnjaci i suradnici Startup inkubatora. Riječ je o sljedećim radionicama:

  • ponedjeljak, 23. rujna u 18 sati – Luka Krejči: Zaboravite sve što znate o prezentacijama!
  • srijeda, 25. rujna u 18 sati – Višnja Željeznjak, Eduza.hr: Praktičan ChatGPT za pružatelje intelektualnih usluga
  • četvrtak, 26. rujna u 18 sati  – Sanjin Smajlović: Terminologija i besplatni alati grafičkog dizajna za početnike
  • ponedjeljak, 30. rujna u 18 sati – Ivana Rumac i Filip Pravica: Maksimalni rezultati bez velikog budžeta: Tajne održivog rasta za poduzetnike početnike

Detaljnije o radionicama i predavačima na mrežnim stranicama Startup inkubatora Rijeka.

Startup Lite je besplatan za sve polaznike, a jedini preduvjet za sudjelovanje su obavezne prijave. Zainteresirani polaznici svoje sudjelovanje na jednu ili više edukacija moraju najaviti dostavom svojih osobnih podataka (ime, prezime, broj telefona i e-mail) na adresu startup@rijeka.hr, najkasnije dva dana prije početka radionice. Broj mjesta je ograničen.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari