EVO DETALJA

U ponedjeljak kreće jesenski Startup lite – ciklus radionica za poduzetnike i građane

Idi na originalni članak

Od 23. do 30. rujna održat će se jesenski ciklus radionica Startup lite, koji predstavlja sažetu inačicu inkubacijskog programa Startup inkubatora. Za sudjelovanje u besplatnim radionicama potrebna je prethodna prijava.

Oglas

Startup Lite je, uz Startup Creative i Startup Green, jedan od dodatnih specijaliziranih programa koji su izdvojeni iz inkubacijskog programa te ne zahtijevaju stalno prisustvo. Održavaju se u formi predavanja koja su otvorena za sve zainteresirane poduzetnike i građane.

Program Startup Lite bavi se poduzetničkim temama koje su aktualne  u poslovnom svijetu, temama za koje postoji veliki interes, koje su korisne poduzetnicima neovisno o fazi njihova razvoja odnosno neovisno o tome jesu li početnici ili ne, ali i svima onima koji žele postati poduzetnici. Program se sastoji od nekoliko radionica koje nisu međusobno povezane, a može se odabrati jedna ili više njih, ovisno o interesu.

Startup Lite sastoji se od četiri radionice koje će se održavati u prostoru Rihuba, Ivana Grohovca 1a, a koje će voditi stručnjaci i suradnici Startup inkubatora. Riječ je o sljedećim radionicama:

Detaljnije o radionicama i predavačima na mrežnim stranicama Startup inkubatora Rijeka.

Startup Lite je besplatan za sve polaznike, a jedini preduvjet za sudjelovanje su obavezne prijave. Zainteresirani polaznici svoje sudjelovanje na jednu ili više edukacija moraju najaviti dostavom svojih osobnih podataka (ime, prezime, broj telefona i e-mail) na adresu startup@rijeka.hr, najkasnije dva dana prije početka radionice. Broj mjesta je ograničen.

Exit mobile version