EVO KAKO SE PRIJAVITI!

U ponedjeljak započinje zaprimanje zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć redovitim učenicima srednje škole i studentima

Foto: Riportal/R.Z.

Od 12. srpnja do 17. rujna 2021. godine Grad Rijeka, putem Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, zaprimat će zahtjeve za jednokratnu novčanu pomoć redovitim učenicima srednje škole i studentima u novoj školskoj/akademskoj 2021./2022. godini. 

Jednokratnu pomoć u visini od 1000,00 kuna mogu  ostvariti redoviti učenici srednje škole i studenti iz kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Rijeka,  učenici i studenti koji ostvaruje pravo na osobnu invalidninu ili doplatak za pomoć i njegu pri Centru za socijalnu skrb Rijeka te učenici i studenti koji su dijete smrtno stradalog, zatočenog ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Zahtjevi se uz prateću dokumentaciju zaprimaju u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3,  šalteri br. 4 i 5, radnim danom od 8.30 do 15.30 u periodu od 12. srpnja do 17. rujna 2021. godine. 

Obrasci za prijavu kao i popis svih potrebnih dokumenata dostupni su i na mrežnim stranicama Grada Rijeke http://gov.rijeka.hr/

Podsjećamo da se na mrežnim stranicama Grada Rijeke  nalazi i e-Savjetnik Socijalni program Grada Rijeke https://e-usluge.rijeka.hr/SocijalniProgram putem kojeg svi građani brzo, anonimno i jednostavno mogu saznati mogu li i na koji način postati korisnici ovih oblika pomoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari