U 'GREAT GATSBY' STILU!

U popularnom riječkom restoranu Antack pripremaju odličnu zabavu za doček Nove godine. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Pred nama je veseli doček Nove 2024. godine. Ako još uvijek ne znate gdje i kako provesti najluđu noć u godini – imamo preporuku za vas!

Popularni riječki restoran Antack svojom ponudom jela i povremenim zabavnim programima već dulje vrijeme oduševljava sve generacije gostiju. A u novogodišnjoj noći pripremaju pravu gastro i glazbenu poslasticu! Još ako volite tematske zabave, onda je Antack pravo mjesto za vas!

U Antacku Novu godinu dočekajte u “Great Gatsby” stilu!

Za svoje goste za ovu priliku pripremili su ekskluzivni novogodišnji meni od pet sljedova koji će očarati sva osjetila. Pored toga, kroz večer će vas voditi uzbudljivi glazbeni ritmovi live DJ-a koji će puštati najviše domaće hitove i to – do jutra! Svi gosti će se uz odabrano jelo, piće i glazbu odlično zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Goste će dočekati piće dobrodošlice, kako bi svi s osmjehom krenuli u ispraćaj stare godinu. Točno u ponoć uslijedit će zdravica s pjenušcem – Nova godina 2024. bit će dočekana sa stilom!

U Antacku su za najluđu noć pomno izabrali izvrsna jela u pet sljedova:

Večera počinje u 20 sati a cijena po osobi iznosi 80 €. Požurite i rezervirajte svoj stol jer je broj mjesta ograničen! Rezervaciju možete obaviti pozivom na broj telefona 051 214 633.

Dress code: Gatsby Style

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari