U povodu Dana policije pohvaljeno 12 službenika PU primorsko-goranske

U povodu Dana policije u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj organizirana je svečana dodjela pohvalnica djelatnicima koji su svojim zalaganjem, marljivim radom i trudom ove godine ostvarili iznimne rezultate

Riječ je o policijskim i državnim službenicima iz Ureda načelnika Policijske uprave, Sektora kriminalističke policije, Sektora policije, Sektora upravnih i inspekcijskih poslova, Operativno-komunikacijskog centra, I. policijske postaje Rijeka, Policijske postaje Crikvenica, Policijske postaje Čabar, Policijske postaje Delnice, kao i Postaje pomorske policije Rijeka.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske, Tomislav Dizdar čestitajući pohvaljenim službenicima na postignutim rezultatima naglasio je da se dodjelom ovih pohvalnica želi zahvaliti službenicima na profesionalnom i predanom radu te ostvarenim rezultatima kojima su oni svojim djelovanjem doprinijeli. Nadalje je istaknuo kako vjeruje da će i ovako simboličnim načinom pohvale motivirati djelatnike na još kvalitetnije djelovanje u cilju ispunjenja svih zadanih ciljeva.

Za savjesno, profesionalno i odgovorno ponašanje u službi pohvaljeni su:

1. ANAMARIJA ALIĆ
2. JOZO BENDRA
3. BLAŽENKA BLAŽEVIĆ
4. JOSIP FERENČAK
5. DEAN GAŠPAROVIĆ
6. MIRJANA KULAŠ
7. MATIJA MALNAR
8. NIKOLA PEČAR
9. SINIŠA POLANC
10. GORAN RADAN
11. ŽELJKA RAJKOVIĆ
12. BILJANA SILA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari